Kóczián Vendégház Kőszeg

A kőszegi vár mellett épült kétszintes pihenőházban kétágyas és családok, baráti társaságok elhelyezésére alkalmas többágyas apartman várja az idelátogatókat.

Aki egy jó levegőjű csodálatos kiránduló helyekben és műemlékekben gazdag, kisvárosban szeretne pihenni, ne kutasson tovább. Kőszeg szubalpin klímája az asztmát is gyógyító levegője valóságos felüdülés az ide látogató vendégek számára.

A város varázslatos, ódon hangulata, az Alpokalja hegyeinek gyönyörű kiránduló útvonalai, és az itt lakók vendégszeretete minden ide látogatót megérint.

A város és a környék természeti szépségein túl Kőszeg minden évszakban kínál igényes kulturális programot az ide látogató turistáknak. Egy kis sziget vagyunk globalizálódó világunkban, ahol még beszélnek egymással az emberek, van időnk meghallgatni a másikat. Ha valódi kikapcsolódásra vágyik, jöjjön el Kőszegre a Kóczián Pihenőházba nem fog csalódni.

Az apartmanokban mini konyha, színes TV, és zuhanyzós fürdőszoba szolgálja a vendégek kényelmét. Az épületben központi gázfűtés teszi lehetővé az egész évben való pihenést. A pihenőház mellett vendéglő (25m), cukrászda (10m) várja a vendégeket. A nevezetes vár és a körülötte található ódon épületek, templomok, múzeumok öt percnyi kényelmes sétával érhetők el.

Bízom benne, hogy aki egyszer megszáll nálunk, maradandó, szép emlékekkel távozik és visszatérő vendégünk lesz.Tetőtéri Classic Apartman
Kilátás a Tetőtéri Classic Apartmanból