Magunkról Magunkról Magunkról Vendégeink mondták

Vendégeink mondták

Vendégeink véleménye, vendégkönyvünk bejegyzései közül néhány.

" Maximálisan elégedettek voltunk minden téren! Az apartmanban található prospektusok alapján nagyon jó programokat lehet összeállítani, és a házigazda szóban is felhívta figyelmünket a fontosabb látnivalókra, éttermeket is ajánlott a környéken... A kedvezőtlen időjárás ellenére nagyon jól éreztük magunkat, ehhez hozzájárult az is, hogy a panzióban volt lehetőség az esti befűtésre. Ajánlom mindenkinek! "

Budai Róbert, Zalaegerszeg - fiatal pár, 5 nap alapján (szallas.hu)


" Nagyon kellemes, az igényeinket kielégítő, hangulatos. A házigazda, Mártika nagyon segítőkész, kedves. A város hangulata csodálatos. A pihenőház nagyon szép helyen van és jól megközelíthető. Mi nagycsaláddal érkeztünk, de a tágas apartman így is nagyon kényelmes volt. Csodálatos napokat töltöttünk el a környéken. Köszönünk mindent és csak ajánlani tudjuk mindenkinek, aki jó áron, kellemes lakásban szeretne megszállni pihenése alatt. "

Kovácsné Léber Katalin, Szigetújfalu - család nagyobb gyerekkel, 5 nap alapján (szallas.hu)


" Szállásadónk nagyon kedves, készséges volt, a kisház megfelelően felszerelt volt, és nagyon hangulatos, igazi nászutas lakosztály.Nagyon jól éreztük magunkat, ha lesz rá mód, vissza is jövünk. "

Szelják Lívia, Pécs - fiatal pár, 3 nap alapján (szallas.hu)


" 5 fős családdal szálltunk meg egy hétvégére. Tökéletesen elégedettek voltunk a hellyel. Tiszta, rendezett, minden volt amire szükségünk volt. "

Silye Ildikó, Hajdúböszörmény - család nagyobb gyerekkel, 3 nap alapján (szallas.hu)


" A szállásadó hölgy nagyon kedves és segítőkész és nagyon rugalmas.A szállásunk nagyon szép,színes,vidám és nagyon praktikus.Mi nagyon jól éreztük magunkat! Mindenkinek szívesen ajánljuk,és tervezzük hogy mi is visszatérünk még ! "

Középkorú pár, 3 nap alapján (szallas.hu)


" A 2014-es év végét és az új év elejét töltöttük a vendégházban. Az apartmanok ízlésesek, és kényelmesek, látszik, hogy a tulajdonos fontosnak tartja, hogy a vendégei jól érezzék magukat.Ajánlom a helyet másoknak is! Túrázáshoz kiváló szállás "

- Katalin - (ittjartam.hu)


" Közel van a központhoz. Tetszett az apartman, és minden megvan benne, amire a pár nap alatt szükségünk volt. "

- Annamária - (booking.com)


" Rendkívül kedvező elhelyezkedése miatt vonzó szálláshely, a legfontosabb látnivalók, éttermek 5 perc sétára találhatók. "

- László - (booking.com)


Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás: